Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Szelma

Seba0855

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam szelmę 40 lvl, na której nie grałem jakieś 2 lata chyba i wtedy nie wiedziałem co to jest pu i czy serio trzeba je zbierać. Więc teraz mam szelmę ze skillami na 1 lvl oprócz tego na 31 (zamachowiec) a o pasywnych to nawet nie wspomnę ... Więc mam pytanie czy przestać nią grać zrobić nową postać czy spróbować bić to pu ? LC global.

9La1rOf.gif

Opublikowano

Ale.. na 40 lvlu są jeszcze chyba zadania na drzewoludy w Juno, każde po 14 PU, na buffku kleryka i gildyjnym na pu będzie około 21PU za zadanie. Jak wolisz, możesz zrobić nową postać i wtedy trochę w Procyon pofarmić.

Opublikowano

Jeśli nie masz eq to nie ma potrzeby nią grać,zacznij od nowa ;)

Mam eq. +5 na 31 lvl chyba, nie pamiętam a nie chcę mi się póki co wchodzić na LC, bo za godzinkę idę na basen. Mam event (sztylety) i chyba 2 naszyjniki boga wiatru, zresztą dam screena później.

Jak nie masz PU to lepiej graj od nowa;3

Pomogłem?Licze na like:D

Może są jakieś zadania na pu na 40 lvlu jeszcze. Ale jak chcesz dam like ;p

Ale.. na 40 lvlu są jeszcze chyba zadania na drzewoludy w Juno, każde po 14 PU, na buffku kleryka i gildyjnym na pu będzie około 21PU za zadanie. Jak wolisz, możesz zrobić nową postać i wtedy trochę w Procyon pofarmić.

Nie chcę zaczynać od nowa. Skoro jest jeszcze zadanie to nie widzę potrzeby robienia od nowa. Dam edita ze screenem z moim eq.

Linki do screenów:

9La1rOf.gif

Opublikowano

Mam eq. +5 na 31 lvl chyba, nie pamiętam a nie chcę mi się póki co wchodzić na LC, bo za godzinkę idę na basen. Mam event (sztylety) i chyba 2 naszyjniki boga wiatru, zresztą dam screena później.

Może są jakieś zadania na pu na 40 lvlu jeszcze. Ale jak chcesz dam like ;p

Nie chcę zaczynać od nowa. Skoro jest jeszcze zadanie to nie widzę potrzeby robienia od nowa. Dam edita ze screenem z moim eq.

Linki do screenów:

No.. prawda jest taka, że teraz dasz rade z tym eq, ale nie masz mistrza wybranego.. Po osiągnięciu 50lvla dostaje się eq + 10 co naprawdę jest przydatne, bo łatwej po prostu expić. Jedynym warunkiem jest posiadanie mistrza. ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...